Inspiratie

Op deze manier hoop ik contact te houden door te delen waar ik op dit moment mee bezig ben en wat ik leer vanuit de hoop, dat dat voor jou ook iets kan betekenen, of dat het gesprek kan creëren.

Terug naar alle inspiratie

Stap uit je comfort zone!

Ik koos het lied "Changes" om het leven van David Bowie te vieren. Eén van mijn helden die in januari is overleden. December de maand van dankbaarheid en reflectie. Januari de maand van het zetten van intenties voor dit jaar. En nu in februari moeten we dan echt die intenties waar gaan maken. Met overgave.

Bowie helpt ons met dit lied om uit onze comfort zone te stappen en het onbekende aan te gaan.

Breng jouw kleuren de wereld in.

Vind jouw diversiteit. Ga ervoor en aarzel niet.

Bowie heeft ons een mooi voorbeeld gegeven.
Geniet ervan!

Songtext

Hieronder een mooie Nederlandse bewerking van deze tekst van Jeroen de Haan:

Ik weet nog steeds niet, waarop ik aan het wachten was
En mijn tijd die ging zo razendsnel
Een miljoen doodlopende straten
Iedere keer dat ik dacht het gemaakt te hebben
Bleek het toch niet zo fraai te zijn, als ik verwacht had
Dus ik keek eens heel goed in de spiegel
Maar ik heb geen idee hoe anderen mij zien
Ik ga veel te snel om er echt bij stil te staan

CHANGES

Draai je om en kijk naar het onbekende
Ik hoef niet rijker te worden
Wees niet bang voor het vreemde
Ik moet mezelf gewoon opnieuw uitvinden
Tijd zou me misschien kunnen veranderen
Maar ik kan de tijd niet veranderen
Ik kijk op een afstandje naar de loop der dingen
maar durf de stroom niet te verlaten
het is wel lekker comfortabel zo
Dus de dagen vervliegen
En lijken allemaal op elkaar
En die kinderen waar je soms je bedenkingen bij hebt
Als ze proberen hun wereld te veranderen
Zijn immuun voor jouw adviezen
Ze zijn zich heel bewust van hun bedoelingen

CHANGES

Heb lef en spring in het diepe
Vertel anderen niet te veranderen
Verander zelf
Stap in het onbekende
Wat laat jij na
Tijd zou jou misschien wel kunnen veranderen
Maar hou jij de tijd nog bij?
Laat je fascineren door het vreemde onbekende

 

Wat klanten zeggen

"Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, wat ik doe en wat mijn impact is. Angelique heeft mij gesteund in het verbinden van de dingen en ze komt snel tot de kern."

Allard M.

"Ik heb mijn aanvankelijke scepsis over het begrip "leiderschap" laten varen en heb geoefend met de randvoorwaarden voor een overtuigend en goedfunctionerend, transparant leiderschap."

Jan Jaap K

"Angelique hielp me mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en daarmee weer vertrouwen in de toekomst. Al met 1 sessie heeft ze me overeind geholpen door me mijn eigen kracht te laten ervaren. Van daaruit konden we verder gaan bouwen."

Anja S.

"Angelique heeft de gave om de diepere laag te horen onder wat ik eigenlijk zeg en komt zo snel tot de kern. Zij heeft me geholpen mijn waarden te ontdekken, die aan de basis van mijn beslissingen liggen."

Phyllis G.

"Angelique brengt een intense en toch lichte energie die vervuld is van acceptatie en mogelijkheden. Ze brengt het terug naar het concrete waarbij ik me elke keer weer klaar voelde en goed voorbereid voor de volgende stap."

Marisa V.

"Angelique beweegt dynamisch mee, heeft oog voor de onderliggende psychologische krachten en leert niet alleen maar 'kunstjes'. Ze werkt meer met inzicht en het leren aanwenden/inzetten van je eigen (gezonde) kracht. Haar oprechte enthousiasme en bemoediging deden me goed en hielpen me meer in mezelf te geloven."

C. Vos

"De coaching heb ik als prettig, ondersteunend, sturend en inspirerend ervaren. Met name het expressief maken van bepaalde aspecten en binnen mijn chaotische situatie structureren van processen hebben me geholpen."

anoniem