Trainingen

Ik geloof in ervarend leren om je (persoonlijk) leiderschap eigen te maken. Dit sluit ook aan bij nieuwe inzichten over hoe de mens het beste nieuwe dingen leert. Alle trainingen die ik geef gebruiken ervarend leren en geven je praktische handvatten die je de volgende dag kunt gebruiken. Zodat leiderschap niet alleen een mooie theorie blijft, maar jij er daadwerkelijk verandering mee in gang kunt zetten in jouw wereld. 
Wil je over één van deze trainingen meer informatie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik vertel je er graag meer over.

Trainingen via Lemniscaap

Moniek de Boer en ik hebben Lemniscaap opgericht om alle artsen aan te zetten om vanuit een proactieve houding daadwerkelijk verantwoordelijkheid te nemen om de zorg te beïnvloeden, zodat zij er met bevlogenheid en plezier kunnen werken. Dit is Medisch Leiderschap. Wij doen dit door artsen te inspireren en door hen trainingen aan te bieden, zodat ze hun hele persoon in kunnen zetten met ieders' unieke sterktes, kennis en vaardigheden.

Co-Active

Het Co-Active Institute (CTI: www.coactive.com) is een instituut dat zich specialiseert in leiderschapsontwikkeling en daarvoor revolutionaire modellen heeft ontwikkeld, gebaseerd op moderne leiderschaps filosofiën en -theoriën. Zij zijn begonnen als eerste en grootste internationaal coach training instituut en zijn geëvolueerd richting leiderschapsontwikkeling, waarvan coaching deel uitmaakt.

Andere Samenwerkingen

Op ad hoc basis werk ik ook samen met andere leiderschapsontwikkelaars.

Wat klanten zeggen

"Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, wat ik doe en wat mijn impact is. Angelique heeft mij gesteund in het verbinden van de dingen en ze komt snel tot de kern."

Allard M.

"Ik heb mijn aanvankelijke scepsis over het begrip "leiderschap" laten varen en heb geoefend met de randvoorwaarden voor een overtuigend en goedfunctionerend, transparant leiderschap."

Jan Jaap K

"Angelique hielp me mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en daarmee weer vertrouwen in de toekomst. Al met 1 sessie heeft ze me overeind geholpen door me mijn eigen kracht te laten ervaren. Van daaruit konden we verder gaan bouwen."

Anja S.

"Angelique heeft de gave om de diepere laag te horen onder wat ik eigenlijk zeg en komt zo snel tot de kern. Zij heeft me geholpen mijn waarden te ontdekken, die aan de basis van mijn beslissingen liggen."

Phyllis G.

"Angelique brengt een intense en toch lichte energie die vervuld is van acceptatie en mogelijkheden. Ze brengt het terug naar het concrete waarbij ik me elke keer weer klaar voelde en goed voorbereid voor de volgende stap."

Marisa V.

"Angelique beweegt dynamisch mee, heeft oog voor de onderliggende psychologische krachten en leert niet alleen maar 'kunstjes'. Ze werkt meer met inzicht en het leren aanwenden/inzetten van je eigen (gezonde) kracht. Haar oprechte enthousiasme en bemoediging deden me goed en hielpen me meer in mezelf te geloven."

C. Vos

"De coaching heb ik als prettig, ondersteunend, sturen en inspirerend ervaren. Met name het expressief maken van bepaalde aspecten en binnen mijn chaotische situatie structureren van processen hebben me geholpen."

anoniem